شیرینی عید

آخر سال همیشه فستیوال تمام کارهایی هست که هیچ کدومشم نمیشه در طول سال انجام داد. خونه تکونی که من فقط اندرون کابینتها رو تمیز کردم و دیروز هم پایلوت یکی از شیرینی های عید رو که شیرینی نخودچی بود. جاتون خالی خیلی خوشمزه شد اما وسطی هاش همه سوخت! حالا باید یه فکری بکنم یا ظرفمو عوض کنم یا دما رو خیلی پایین ببرم. به هر حال خیلی هول هولی پختم و با این عجله خیلی خوب در اومد! زمانی هم که سوخت داشتم برای شام استانبولی درست می کردم و حواسم نبود! البته شیرینی نخودچی خیلی حساسه و فر منم وسط رو میسوزونه! حالا حسین یاد گرفته همش میدوئه میره گاز رو خاموش میکنه و میگه: سوخت سوخت!

یک کیلو نیم برای عید بپزم به نظرم در کنار شیرینی اسکار کافی باشه. خوبیش اینه که میشه خمیر نخودچی رو توی یخچال تا مدتها نگهداری کرد. یعنی هر زمان احساس کردم داره کم میاد میتونم سریع قالب بزنم بذارم توی فر. اگه دوباره نسوزه چشمک

پختن شیرینی عید رو دوست دارم مخصوصا که همسری هم کمک میکنه. کلا خمیر بازی رو دوست داره! خاطره خوب پختن شیرینی عید تا آخر سال همراه آدم میمونه!

/ 5 نظر / 16 بازدید
فلفل بانو

نمیدونم مشکل چیه نمیتونی کامنت بزاری برای پریشن بلاگی های دیگه میتونی؟ من اصلا شب عید دیگه وقت شیرینی پزی ندارم آخه خونه تکونی خودش به اندازه کافی کار داره و ایضا کارای عید مثل خرید ! آخه من همیشه اعتقاد دارم خونه تکونی باید جاهای زیر زیر رو تمیز کرد خب رو ها که همش تمیز میشه!

ترنج

چرا نظرات من نمیاد؟

تارا

https://www.facebook.com/tasteoffood

mahtab

هنرمندین حسابی خودتون شیرینی عید رو میپزین؟ من خیلی شیرینی نخودچی دوست دارم، به منم یاد میدین؟[چشمک] اسکار چه جور شیرینیه!؟