انقدر مژگان خانم میاد پست آشپزی میذاره آدم هوس میکنه از آشپزی بنویسه . منم دیشب برای اولین بار بعد از عروسیم کشک و بادمجون درست کردم . خیلی هوس کرده بودم اما به خاطر اینکه مبادا همسری دل درد بگیره درست نمی کردم !

بادمجون تازه رو سرخ کردم و پختم و کوبیدم و توی ظرف ریختم . روشو یه لایه کشک ریختم و روی کشک نعنا داغ ریختم و مقدار زیادی کنجد تفت داده رو ریختم روی ظرف و یه مقدار پیاز داغ وسط ظرف گذاشتم . هم برای طعمش و هم برای تزئین و بعد هم 5 قاشق گردوی خورد شده رو روی همه ی اونا ریختم . خیلی خوشگل و هوس انگیز شده بود . حیف که نتونستیم شام بخوریم . هله هوله خورده بودیم . حالا امروز ناهار ببینم مزه اش چه جوری شده . راستش من فقط غذاهای خودمو دوست دارم و معمولا همکارام از غذای من میخورن ولی من غذاهای اونا رو دوست ندارم . بنابراین گاهی هنوز گشنمه که غذام تموم میشه ناراحت