بالاخره من دیشب شهامت پختن حلیم رو پیدا کردم  چه موفقیت بزرگی !!! prispallsmile.gif : 80 par 54 pixels.اون که اول شده منم ها آخه خیلی خوشمزه شده بود . جای همتون خالی خوشمزهحیف که کم بود و فقط به اندازه امروز درست کرده بودم . یه قابلمه کوچیک برای مامانم اینا گذاشتم و یکی هم واسه خودمون نگهداشتم . اما خب حلیم مدل کارمندی بود . عین مامانم هی نموندم بالای سرش همش بزنم . گذاشتم تو زودپز . گوشت و بلغور و پیاز رنده شده که سه ربع توش جوشید کاملا له شده بود و جا افتاده بود . بعد هم ریختمشون تو غذاساز و حسابی زدمش . یه مقدار هم آرد ریختم داخل همون مواد که لعاب بیشتری داشته باشه . بعد ریختم تو قابلمه تفلون و نمک و فلفل اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعت بجوشه و تو این نیم ساعت فقط دو سه بار هم زدم که ته نگیره . علی رغم اینکه براش وقت نذاشتم خیلی کشدار و بود و لعابش هم زیاد بود .اخرشم که روشو با روغن کرمانشاهی و دارچین تزیین کردم .

مقدار موادش هم تقریبا یه لیوان بلغور بود و یه تیکه بزرگ گوشت گوسفندی که شد دو تا قابلمه کوچیک .